معاون رییس قوه قضاییه گفت سالیانه 20 درصد به مجموعه پروندههای ورودی قوه قضاییه افزوده میشود
معاون رییس قوه قضائیه گفت: سالیانه 20 درصد به مجموعه پروندههای ورودی قوه قضاییه افزوده میشود.
دستورالعمل اجرائی تبدیل وضع کارکنان قوه قضاییه از اداری به قضائی - شفافیت در دادرسی از اهداف قوه قضائیه است - کدام دادگاه خارج از مجموعه قوه قضائیه قرار دارد ؟ - قوه قضائیه در ایران از ابتدا تا امروز - مشاوره رایگان به مردم در دفاتر مددکاری اجتماعی قوه قضائیه - سمامی : با ایجاد پلیس قضائی اعتماد مردم به قوه قضاییه افزایش می یابد - جریان کارورزی باید مورد اهتمام جدی قوه قضائیه قرار گیرد
حجتالاسلام محمدمهدی احمدیمیانجی، در همایش روسای حوزههای قضایی و قضات شوراهای حل اختلاف ( مقالات مرتبط با شورای حل اختلاف - سوالات مرتبط با شورای حل اختلاف ) استان اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر 9 هزار قاضی در قوه قضاییه در حال فعالیتاند که برای تسریع در رسیدگی و کاهش حجم بالای فعالیت قضات باید 9 هزار قاضی دیگر به این تعداد قاضی افزوده شود.
وی افزود: سالیانه بیش از 400 نفر از قضات کشور به دلیل بازنشستگی و مواردی از این قبیل از قضاوت جدا میشوند که جذب قاضی نیز نیازمند تامین اعتبار است.
رییس شوراهای حل اختلاف کشور با اشاره به فعالیت اثر گذار شوراهای حل اختلاف، تصریح کرد: کمبود نیروهای قوه قضاییه با این حجم ورود پرونده توسط نیروهای مردمی عضو شوراها حل اختلاف تا بخشی جبران شده و فعالیت این نهاد مردمی قابل تقدیر است.
همه آنچه که باید درباره شوراهای حل اختلاف بدانید از نحوه ارایه دادخواست تا اختلاف در صلاحیت محلی - نحوه و ضمانت اجرای احکام شوراهای حل اختلاف - شرحی بر آئین نامه شوراهای حل اختلاف - عدم صلاحیت شورای حل اختلاف نسبت یه صدور دستور موقت - شوراهای حل اختلاف جایگاهی برای صلح و سازش - بخش نخست
احمدیمیانجی ادامه داد: سالیانه 20 درصد به مجموعه پروندههای ورودی قوه قضائیه افزوده میشود که با این رشد پرونده و کمبود نیرو، اگر شوراهای حل اختلاف نبود اطاله دادرسی و مشکلات ناشی از این موضوع را در کل کشور شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه بیش از 12 هزار شعبه شورای حل اختلاف در کل کشور فعالیت می کنند، گفت: سلامت نیروی انسانی بین اعضای شوراهای حل اختلاف بسیار مطلوب و خوب است و افرادی به صورت داوطلبانه با توجه به فرهنگ کدخدا منشی مشکلات مردم را دنبال میکنند.
معاون رئیس قوه قضاییه ادامه داد: صدور رای توسط شوراهای حل اختلاف ( مقالات مرتبط با شورای حل اختلاف - سوالات مرتبط با شورای حل اختلاف ) در بعضی از پروندهها باعث کاهش زمان رسیدگی در پروندهها شده است.
احمدیمیانجی با بیان اینکه برنامههای حمایتی از اعضای شوراهای حل اختلاف پیش بینی شده است، افزود: 20 درصد از نیروهای استخدامی قوه قضاییه باید از میان نیروهای شوراهای حل اختلاف باشد که این موضوع یکی از برنامههای حمایتی از اعضای شوراهای حل اختلاف است.
شوراهای حل اختلاف جایگاهی برای صلح و سازش - بخش دوم و پایانی - عدم جواز اعاده دادرسی از آراء قطعی شوراهای حل اختلاف - صلاحیت شوراهای حل اختلاف در دعاوی خانوادگی - تجدید نظرخواهی از آراء شوراهای حل اختلاف
وی خاطرنشان کرد: قانون جدید شوراهای حل اختلاف در مجلس در حال بررسی است که با همکاری نمایندگان مجلس تصویب و به مرحله اجرا گذاشته میشود و اجرای این قانون در جهت تقویت فعالیت شوراها و تقویت انگیزه نیروها موثر است.
منبع : ایسنا
دیدگاه خودتان را ارسال کنید